Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Keratinbehandling

Keratinbehandling for håret er populært. Formålet er å forbedre hårets helse og utseende. Keratin er et naturlig protein som finnes i hår, hud og negler. Keratinbehandling består av flere typer aminosyrer som sammen bruker hårets eget keratin for å glatte det ut.

Her er fem gode grunner til å ta keratinbehandling:

1. Keratinbehandling gir glatt og rett hår

Behandlingen kan bidra til å rette ut krøllete eller bølgete hår, og gi det et glattere og mer håndterbart utseende. Dette er spesielt nyttig for de som ønsker å spare tid på styling hver dag. En av hovedfordelene med keratinbehandlinger er at de dramatisk kan redusere frizz i håret.

2. Keratinbehandling styrker håret

Keratin er en viktig komponent i håret, og keratinbehandlinger kan bidra til å gjenoppbygge og styrke skadet eller svekket hår. Dette kan forbedre hårets generelle helse og redusere risikoen for at hårstråene knekker.

3. Gir glans

Keratinbehandlinger kan bidra til å gi håret en naturlig glans og glød, noe som gir et sunnere utseende.

4. Lett vedlikehold

Hår som er behandlet med keratin er ofte enklere å vedlikeholde, da det krever mindre tid og innsats for styling og gir et mer polert utseende.

5. Frisyren varer lenger

Keratinbehandlinger kan bidra til å forlenge holdbarheten for frisyrer som krøller eller glatte hår, noe som gjør det til et populært valg for spesielle anledninger som brylluper.

Utføres av sertifiserte frisører

Det er viktig å merke seg at effekten av keratinbehandlinger kan variere avhengig av hårets type og tilstand, og hvor godt den blir vedlikeholdt. Noen keratinbehandlinger inneholder formaldehyd, som er kjent for å ha helsemessige bekymringer, så det er viktig å velge behandlinger som er trygge og utføres av profesjonelle frisører.

I PÅHÅRET er det kun sertifiserte frisører som utfører denne spesial behandlingen. Det benyttes kun produkter som er godkjente og av høyeste kvalitet tilgjengelig på markedet. Det er også viktig å følge opp med riktig hårpleie og vedlikehold for å opprettholde resultatene over tid. Våre fagutdannede frisører vil gi deg veiledning, gode tips og råd om dette.

I PÅHÅRET booker vi derfor alltid en konsultasjonstime i forkant av behandlingen, slik at vi sammen går gjennom den beste løsningen for deg. Book en konsultasjonstime her på nett, eller gjør konsultasjonen over telefon. Telefonnummeret finner du ved å klikke deg inn på den salongen du vil ha time hos. Du kan også komme innom en av våre salonger for booking.

Se prisliste lenger ned. Husk at ikke alle avdelinger har lærlinger på alle nivåer.

Innhold

Gjeldende fra 3.juni 2024

Prisliste

Konsultasjon hos Seniorfrisør
515,-
Konsultasjon hos Elitefrisør
490,-
Konsultasjon hos Frisør
450,-
Konsultasjon hos lærling nivå 4
340,-
Keratin hos Seniorfrisør pr. time
1 550,-
Keratin hos Elitefrisør pr. time
1 470,-
Keratin hos Frisør pr. time
1 350,-
Keratin hos Lærling Nivå 4 pr. time
1 020,-
Gjeldende fra 3.juni
Vi tar forbehold om pris- eller nivåendring på våre frisører