Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Konsultasjon

Før permanent, hair extensions, eller keratinbehandlinger kan du booke en konsultasjon for kartlegging av behandlingen. Book timer her på nett, eller gjør konsultasjonen over telefon. Telefonnummeret finner du ved å klikke deg inn på den salongen du vil ha time hos.

Hvorfor booke konsultasjon først?

Før du bestemmer deg for å få permanente krøller, er det viktig å konsultere med frisøren for å diskutere hvilken metode som er best egnet for din hårtype og ønsket resultat. Vi kan hjelpe deg med å velge den riktige teknikken og gi veiledning til hva du bør gjøre for å holde krøllene i god stand. Les mer om permanent her.

Hair extensions gir deg muligheten til å eksperimentere med forskjellige frisyrer uten å klippe eller farge håret ditt. Du kan legge til lengde, tekstur og farge etter behov, og vi bruker kun hår av beste kvalitet. Lurer du på om dette er noe for deg? Les mer om hair extensions her.

Keratinbehandlinger kan bidra til å forlenge holdbarheten for frisyrer som krøller eller glatte hår, noe som gjør det til et populært valg for spesielle anledninger som brylluper. Det er viktig å merke seg at effekten av keratinbehandlinger kan variere avhengig av hårets type og tilstand, og hvor godt den blir vedlikeholdt. Les mer om keratinbehandlinger her, dersom du vil undersøke om dette kan være behandlingen for deg.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

 

Prisliste

Seniorfrisør
490,-
Elitefrisør
465,-
Frisør
425,-
Lærling Nivå 4
320,-