Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

10 gode grunner til å jobbe hos PÅHÅRET

Karriere

Det er mange gode grunner til å jobbe hos PÅHÅRET! Se alle fordelene ved å bli vår kollega!

Vi arbeider aktivt for å skape en arbeidsplass hvor du som skal jobbe hos PÅHÅRET kan utvikle deg faglig og kreativt, og hvor du virkelig får dyrket ditt håndverk. Vår bærende idé er å få mennesker til å skinne – mentalt og visuelt.

Våre 10 beste grunner

1. Vi står i FRONT av frisørindustrien

FRONT er vårt kreative team, ledet av Peter Vonkunz Brun, kreativ leder i PÅHÅRET. Her kan du virkelig dyrke det kreative og nerde deg inn i faget. Når vi trenger noen til å lage nye kolleksjoner, uttale seg om trender og moter eller teste ut nye produkter, står FRONT’erne i spissen. De jobber med fotoshoots og får oppdrag fra noen av våre samarbeidspartnere som kan ha behov for hjelp med show eller opplæring.  Du kan også jobbe med å undervise våre lærlinger eller frisører og delta i konkurranser. Oppgavene er allsidige og noe for enhver.

2. Vi tar vare på helsen din

PÅHÅRET har en attraktiv helseforsikring for ansatte og deres husstand.

3. Karrieremuligheter

Har du en lederspire i magen? Vi har egne lederkurs, både for nåværende ledere og for å dyrke fremtidige ledere. Som en landsdekkende kjede har vi også mange interne muligheter og oppmuntrer frisører som har lyst til å videreutdanne seg som spesialister innen ulike fagområder som du synes kan være attraktivt.

Les også: Gøy på jobb

4. Sosialt og gøy å jobbe hos PÅHÅRET

Det skal være sosialt og trivelig å jobbe i våre salonger. Vi setter også pris på å slå ut håret en gang i blant med sosiale arrangementer, og har årlige sammenkomster på tvers av avdelinger. Det arrangeres inspirasjonskvelder hvert halvår i regi av FRONT, vi har Sommerfest med lek og moro, grøtfest før jul, og verdiskapingskurs for alle ansatte  to ganger i året. Mest av alt vektlegges en kultur for å «stjele og dele» gode ideer. For å lykkes med det, har vi fokus på å skape god tilbakemeldingskultur!

5. Du får utvikle deg faglig

PÅHÅRET har 30 til 40 kursprogrammer hvert år. Her kommer vi sammen, deler kunnskap og leker oss med faget. Vi legger opp til at det er arenaer hvor ansatte kan utvikle sitt håndverk og dyrke sin lidenskap for frisørfaget.

6. Vi har feriehus i Spania

Ta en pause fra kalde Norge med en tur til PÅHÅRET sin flotte nyoppussede feriehus i Spania. Leie tilgjengelig for alle ansatte.

7. Du får god opplæring i salong og et eget akademi

Vi sørger alltid for en trygg og god opplæring i våre salonger, og i Sandvika rett utenfor Oslo har vi vårt helt eget akademi drevet av den prisbelønnede frisøren Peter Vonkunz Brun og hans team. I akademiet jobber vi med videreutvikling av våre frisører. Alle våre lærlinger er også inne på akademiet via moduler hos PÅHÅRET opplæring, godt ivaretatt av våre faglærere Bente og Anne. Våre fagutdannede lærere gir lærlingene trygge rammer med temabaserte moduler. Det innebærer at eleven får god undervisning om temaet på akademiet først med mulighet for å øve på dukkehoder og modeller, før de går tilbake til salongen for å få mer mengdetrening i salong.

8. Du kan delta i NM

Er du et konkurransemenneske? I så fall passer du perfekt inn i PÅHÅRET. Vi sender hvert år frisører til NM med svært gode resultater. Vi har et eget team som konkurrerer i NM i frisering og trener året gjennom. PÅHÅRET Studio konkurrerer i de tekniske disiplinene, og som frisør hos oss får du muligheten til å bli med om du er interessert i å konkurrere.

9. Tiltak mot belastningsskader

Vi jobber aktivt for å forebygge belastningsskader, og fremme god arbeidshelse for våre frisører. Vi kan blant annet nevne Gaitlinesko, som er spesielt utviklet for folk som står og går mye på jobben, den norskutviklede stolen Sanasella, som er markedets laveste, og høyeste frisørstol. Hansker for forebygging av håndeksem, samt klippestoler for frisørene.

10. Støtte til faglig utvikling

Via Vigdis Rekstens minnefond kan du søke om støtte til fagrelaterte ting du ønsker å utvikle deg innen, som for eksempel å ta et kurs eller videreutdanne deg.