Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Hårkur

En hårkur er ikke bare en hårkur. Sol, saltvann, varmeverktøy, farging og bleking gjør skade på håret. Avhengig av hva håret ditt har behov for, bør du velge en kur som retter seg mot dine utfordringer. I våre salonger vil frisøren skreddersy hårkuren for deg og ditt hår.

Som profesjonelle fagpersoner har vi tilgang til enda mer dyptvirkende ingredienser som kan trenge lengre inn i håret, enn det du vil kunne få til hjemme. Med en kurbehandling hos oss får du styrket håret slik at det vil være enklere å forme håret hjemme, det holder seg bedre og ser friskere og blankere ut.

Tilpassede hårkurer

Booker du hårkur-behandling hos oss, anbefaler vi deg under konsultasjonen hvilken av disse fire som passer ditt hår best.

Hydration & Bounce

Dersom håret ditt er tørt trenger du en kur som tilfører fukt. Det gjør håret ditt mindre «sprøtt» og det blir mer bevegelig og smidig.

Bond Builder

Er håret ditt kjemisk behandlet trenger du proteiner. Såkalte «bond builders», som for eksempel Olaplex og K18 er produktmerker som gjenoppbygger de ødelagte strukturene i håret. Her har vi flere ulike løsninger for ditt hår og frisøren vil rådgi deg til det beste for ditt hår.

Color Extend

Hårkurer som bevarer fargemolekylene inne i håret eller at kuren inneholder fargemolekyler for å forsterke hårfargen, vil kunne føre til at fargebeandlingen du har utført holder seg finere lengre og blir ikke like fort blass.

Pure scalp

Ulike kurer som renser og behandler hodebunnen. En sunn hodebunn er avgjørende for kunne skape de beste vekstvilkårene får håret ditt.

Behandlingens innhold:

  • Konsultasjon
  • Deilig sjamponering med hodebunnsmassasje
  • Påføring av valgte kurprodukter
  • Virketid/utskylling
  • Tips og råd
  • Tørk av håret

 

Se prisliste lenger ned. Prisene under gjelder hvis du booker en behandling med hårkur alene og ingen andre behandlinger. De fleste booker som regel en hårkur som et tillegg i forbindelse med en annen behandling, da vil prisen bli lavere. Når du booker behandlinger på nett vil den totale prisen være synlig i din «handlekurv». Bestill behandling her.

Husk at ikke alle avdelinger har lærlinger på alle nivåer.

Innhold

Gjelder fra 3.juni 2024

Prisliste

Seniorfrisør
700,-
Elitefrisør
680,-
Frisør
620,-
Lærling Nivå 4
465,-
Lærling Nivå 3
310,-
Lærling Nivå 2
155,-
Gjeldende fra 3.juni 2024
Vi tar forbehold om pris- eller nivåendring på våre frisører