Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Kurs og opplæring

Kunnskap og veiledning

Ekspertise og kunnskap
Forpliktelse til ekspertise strekker seg til alle aspekter av driften vår. Vårt dedikerte opplæringsteam FRONT, jobber kontinuerlig med å utvikle faglige ferdigheter som gir grunnlag for videreutvikling og trening for frisørene. De trener ikke bare, de inspirerer og deler av sine ferdigheter.

FRONT tar imot alle frisører som søker kunnskap og inspirasjon i bransjen. Med lidenskap og passion for faget, jakter vi målet å gjøre handlinger til følelser. Dette er perfeksjonisme.

Dyrking av unge talenter gjennom opplæring
PÅHÅRET OPPLÆRING ivaretar alle lærlingene i PÅHÅRET. Lærlingenes opplæring er todelt, en del er modulbasert og foregår på Akademiet, mens mengdetreningen foregår ute i salongene. Gjennom læretiden er de vekselsvis på modul-opplæring og trening i salong. Ute i salongene har de sine egne fastsatte veiledere, som hjelper og bistår i det praktiske arbeidet. Like viktig er er det å ha en god kultur for å hjelpe hverandre. En kultur der det er lov å «dele og stjele» kunnskap av hverandre. Og ikke sjeldent er det de unge lærlingene som bidrar til ny kunnskap, også for de etablerte frisørene.

Et mål er å ha gode systemer som sikrer god opplæring og utvikling. Slik at vi kan nå de høye standardene som definerer hva PÅHÅRET skal levere på.  Som gruppe og team er det viktig for oss dyrke frem morgendagens frisørstjerner.