Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Din guide til hårpleie etter farge

Hårfarge

Å farge håret kan være en morsom og spennende måte å forvandle utseendet ditt på. Enten du har gått for en dristig og levende nyanse eller en subtil forandring, er det viktig å opprettholde fargen og holde håret sunt. I denne artikkelen vil vi gi deg eksperttips om hvordan du kan vedlikeholde håret ditt etter at det er farget

Skrevet av Peter Vonkunz Brun

Bruk fargesikker sjampo og balsam

Invester i en høykvalitets sjampo og balsam spesielt utviklet for farget hår. Disse vil balansere pH-nivået i ditt hår og skånsomt rengjøre, lukke skjellaget som gir glans og bidrar til å bevare fargen. De gir næring og fuktighet samtidig som den beskytter mot mineraler fra hardt vann.

Begrens vaskefrekvens

Hyppig vask kan føre til at fargen falmer raskt. Prøv å forlenge tiden mellom vaskene for å bevare hårfargen. Hvis du har fete røtter, bruk tørrsjampo for å friske opp håret mellom vaskene.

Beskytt håret mot varme

Overdreven varmestyling kan skade farget hår og få fargen til å falme raskere. Minimer bruken av varmeverktøy som flattjern, krølltang og hårføner. Hvis du må style håret, påfør en varmebeskyttende spray eller serum på forhånd for å minimere skade.

Kur håret regelmessig

Farget hår vil alltid være litt skadet og utsatt for ytre påvirkninger. Gi derfor håret ditt litt ekstra TLC ved å bruke en dypvirkende kur minst en gang i uken. Se etter et produkt spesielt formulert for farget hår.

Les også: Derfor skal du kure håret

Beskytt håret ditt mot solen

Sterk sol kan føre til at hårfargen din falmer og blir matt. Når du tilbringer tid utendørs, beskytt håret ved å bruke en hatt eller bruke en solspray. Dette enkle trinnet vil beskytte håret mot solens skadelige effekter og bidra til å opprettholde fargeintensiteten.

Unngå klor og saltvann

Klor og saltvann kan fjerne hårfarge og få den til å falme. Før du svømmer i et basseng, fukt håret grundig og påfør en leave-in balsam eller hårolje for å skape en beskyttende barriere. Hvis du skal til stranden, skyll håret med rent vann etter svømming for å fjerne saltvannsrester.

Planlegg fargen sammen med din frisør

All hårfarge påvirkes av ytre påvirkninger. En god frisør vil sammen med deg, kunne skreddersy den perfekte fargehistorien gjennom årstidene for ditt hår.

Les også: Slik får du tilbake din naturlige hårfarge

Her kan du velge salong og bestille time hos oss!

Du kan også komme innom din nærmeste salong for å bestille, eller ringe. Vi står klare til å hjelpe deg!

“Å vedlikeholde farget håret ditt krever litt ekstra omsorg, men med den riktige tilnærmingen kan du nyte glansfylle og sunne hårlokker lenger.” Peter Vonkunz Brun