Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Extensions – tips og råd

Behandlinger

Extensions eller hårforlengelse kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd om det å ta extensions og til hvordan du tar vare på dine extensions.

Hvorfor velge hair extensions?

Det er mange grunner til å velge extension eller hårforlengelse, den mest vanlige er ønske om lengre hår. Det kan være spesielt nyttig for de som føler at håret deres vokser sakte eller har nådd en viss lengde de er misfornøyde med.

Extensions er også supert å benytte for deg som ønsker mer volum og fylde i håret, spesielt gunstig for de med tynnere eller flatt hår. Her finnes det så mange mange muligheter for å få det til å se helt naturlig og flott ut. Noen gange kan det være at man kun setter inn litt ekstra hår på hver side og ørene for å skape en fyldigere kantlinje i klippen. Men noe tilsatt hår vil også stylingen være mer holdbar enn kun med ditt eget hår.

Man kan også sette inn extension for å skape fargespill eller kontraster i frisyren. En uforpliktende konsultasjon med dyktige frisører vil kunne gi deg god veiledning på om det kan være et alternativ for deg.

Slik holder du hår med extensions pent og sunt

Extensions kan gi deg både volum og lengde, men uten riktig pleie kan de bli stygge og klumpete. Mange får seg extensions uten å tenke på den langvarige forpliktelsen som kreves for at de skal fortsette å se bra ut, også etter flere måneders bruk. Her finner du våre tips til hva du bør gjøre, og hva du absolutt må unngå.

Ikke gå i influenser-fella

Det kan være farlig å scrolle på Instagram. Bilde etter bilde av smilende influensere med langt, fyldig hår. De færreste er født sånn, og de fleste får litt hjelp av extensions.

Glansbildet forteller jo aldri hele historien. Influensere er eksperter på image, og vet hvordan de får bilder til å se perfekte ut, uten at det nødvendigvis reflekterer virkeligheten. Sannheten er at lange extension krever mye pleie, og du må oftere til frisøren for å løfte de. Dette blir fort dyrt for vanlige folk, som ikke får gratis stell ved å poste på sosiale medier. En liten frisørhemmelighet er at mange av influenserne med perfekte manker besøker frisøren sin hver andre til tredje uke for å holde hår med extensions sunt og flott.

Løft extension hos frisør

Det finnes en rekke ulike typer og festemetoder for extension, den mest brukte hos oss er tape extension fra Hairtalk. Hairtalk extensions tapes fast i håret, og vil derfor også sige ned ettersom håret vokser. Nøkkelen til et pent extensions hår er å løfte festene i tide. Hvor ofte du må gjøre det avhenger også av hvor flink du er til å stelle håret hjemme og hvor fort håret ditt gror.

Hvis du er dårlig på vedlikehold må du kanskje løfte allerede etter tre uker, og da må man tenke gjennom om dette er noe som kan fungere i lengden. Men med litt innsats får du glede av håret lenger. Velger du å gå for extensions er det avgjørende at du går til en dyktig frisør. Hos PÅHÅRET er det kun frisører som spesialiserer seg på extension, som utfører behandlingene. Alle kan løfte festene, men om det ikke gjøres grundig ser det ikke pent ut. Hver gang håret skal løftes, bør all tape av og festene må renses grundig. Hvis ikke ender tape-bitene til slutt opp som store klosser.

Gode rutiner holder extensions fine

For å bevare hold og kvalitet på extensions er det viktig å gi riktig pleie. Rutiner rundt stell av extensions bør inngå i de daglige rutinene som å pusse tenner eller spise frokost. Gre håret grundig med en god «tangle»-børste, altså en skånsom børste som er ment for å løse opp floker, både morgen og kveld.

Du må aldri sove med vått hår, og heller ikke med håret løst, eller i en ball eller dott på hodet, da havner det ut av sin naturlige vekstretning. Har du satt inn lengder og ikke bare volum, bør du flette håret i musefletter før du legger deg. Hvis håret floker seg ordentlig kan det være vanskelig å få det fint igjen, da ender du noen ganger opp med å måtte ta ut hele extensions.

Ikke vask håret oftere enn 2–3 ganger i uken, og bruk minimalt med sjampo. Unngå produkter med sulfat. Du kan gjerne ha olje i hårtuppene, men du må for all del ikke ha det i hårfestet. Olje løser opp festene.

Varmeverktøy må aldri være varmere 180 grader, og føn, krøll eller rett aldri uten varmebeskytter.

Invester i et godt resultat som varer

Det krever litt å holde extensions fine. Men med riktig pleie og gode rutiner varer extensions mye lenger. Husk at det ikke bare er prisen på pakken du må tenke på når du velger deg extensions. Hvis du er usikker på om extensions er noe for deg, kan du alltid ta kontakt med oss i PÅHÅRET. Vi hjelper deg gjerne, både med å sette, pleie, og løfte extensions.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste salong for å bestille, eller ringe. Vi står klare til å hjelpe deg!