Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Stripe håret – hvilken stripeteknikk skal jeg velge?

Behandlinger

Valg av teknikk når du skal stripe håret avhenger av dine personlige preferanser, din nåværende hårfarge, ønsket effekt og hvor drastisk forandring du vil ha.

Foliestriper, balayage eller babylights?

Valgene er mange når du skal stripe håret, og det kan være forvirrende å vite hva du skal booke til frisørtimen din! Det beste valget av stripeteknikk avhenger av flere elementer. Din nåværende hårfarge, ønsket sluttresultat, din personlige stil og hvor mye vedlikehold du er villig til å legge i å opprettholde looken.

Det kan være lett å bli forvirret av alle navnene og teknikkene som benyttes, og dermed også vanskelig å vite hvilke behandlinger du skal bestille. Vit at du alltid kan ringe eller komme innom våre salonger for å høre om du har booket den mest passende behandlingen. Alle fargebehandlinger inneholder tid til konsultasjon. Skulle det vise seg at det du ønsker deg vil kreve mer tid, eller noe ekstra, vil det alltid bli avklart under konsultasjonen med din frisør. Sammen finner dere den beste løsningen.

Vi lister her opp noen av de mest populære teknikkene for å stripe håret.

Foliestriper i håret

Frisøren bruker folie for å isolere deler av håret og påfører bleking eller farge på disse områdene. Fordelen med denne teknikken er at den gir høy grad av nøyaktig kontroll over fargen og lysstyrken på stripene. I tillegg har frisøren god kontroll på plassering av foliestripene og mengde.

Når du skal booke time for foliestriper, vil det være forskjeller.  Har du kun behov for å stripe etterveksten etter tidligere foliestriper, eller skal du stripe mer enn kun etterveksten? Se forklaring på bestillingene nederst i artikkelen.

Dame får foliestriper hos frisøren

Foliestriper hos frisøren

Balayage-striper i håret

Balayage betyr å «male» eller «stryke», og er en frihåndsteknikk. Frisøren håndmaler bleking eller farge på utvalgte seksjoner av håret der det er naturlig at solen ville lysnet det. Resultatet er naturlige og solkyssede høydepunkter som gradvis blir lysere mot spissene. Dette er flott for en mykere, mer naturlig look.

Balayage teknikk benyttet på kunde

Balayage utført av Seniorfrisør Cathrin hos avdeling Skøyen.

Hettestriper

Brukes oftest på kortere hår der man ønsker tette striper. Man setter en hette på hodet som er full av små hull man drar hårstråene ut av, deretter blekes håret. Med hettestriper kommer man veldig nært hodebunnen og får et dekkende resultat.

Hårstriping med babylights

Gir tynne, fine striper som etterligner de naturlige lyse stripene som ofte finnes i barns hår. Dette gir en veldig naturlig, solkyssed look.

Stripe håret med lowlights

Lowlights er en teknikk som legger til mørkere striper i håret for kontrast og dybde.

Stripe håret med Ombré

Ombré er en stripeteknikk der håret gradvis går fra en mørkere farge ved røttene til en lysere farge i tuppene. Dette gir en overgangseffekt mellom de to fargene. Ombré kan være dristig eller subtil, avhengig av dine preferanser.

Hvilken behandling skal jeg så booke for å stripe håret?

I vår booking på nett så gir vi deg noen enkle valg.

Det første vi spør deg om er om du skal stripe etterveksten eller om du skal ha farge fra rot til spiss.

Har du hatt striper i håret fra før og skal stripe kun etterveksten, velger du «Stripe ettervekst» – så får du et valg til som omhandler hvor mye som skal stripes og du får valgene;  «halve hodet»  eller «hele hodet». Mange velger å ta -hele og halve hodet, annenhver gang, som et mer økonomisk alternativ. Din frisør vil rådgi hva som vil være det beste alternativet for deg.

Har du ikke stripet håret før eller det lenge siden, vil alternativet «Farge fra rot til spiss» være det beste alternativet for deg. Her får du også to valg; «liten» eller «stor». I «-liten» får du striper fra rot til spiss, plassert i indre områder, altså på toppen og mot ansiktet. Mens velger du «-stor» får du striper lagt over hele håret.

Alle stripebehandlinger hos PÅHÅRET inkluderer glossing for optimalt resultat. Timene vi setter opp for både klipp og striping av ettervekst er også populære.

Fagutdannede frisører hos PÅHÅRET gjør alltid en konsultasjon sammen med deg, for en tilpasset vurdering og for å oppnå best mulig resultat. Er du usikker på valg av behandling vil konsultasjonen med frisøren alltid avklare om det rette valget for deg!

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!