Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Balayage

Behandlinger

«Balayage» er fransk for å male eller tegne på. Det er nettopp det frisøren gjør – pensler farge på de stedene man ønsker lysere effekt og et naturlig resultat.

Hva er balayage?

Balayage er en frihånds-stripeteknikk som brukes når man vil oppnå et naturlig resultat. Ordet «balayage» er fransk for å male eller tegne på, og det er nettopp det frisøren gjør. Pensler på farge med frihånd, på de stedene man ønsker lysere effekt. Det vanligste er at man er lys i lengdene, og har færre og smalere striper opp mot skillen for å slippe en markant ettervekst og for at stripene skal blende inn med resten av håret.

Fordelene ved å velge balayage

Med balayage slipper du synlig ettervekst etter hvert som håret ditt vokser. Det gjør at du ikke trenger å gå til frisøren like ofte, og sparer både håret og lommeboken. Mange velger likevel å gå til frisøren hvert kvartal for å friske opp og «løfte» stripene mot ansiktet og skillen. For noen, vil det holde med ett besøk i halvåret. Fordelen med balayage er at fargen ser helt naturlig ut, og blender inn med din naturlige hårfarge.

Balayage i mørkt Kardashian-hår

Selv om mange har fått øynene opp for teknikken de siste årene, er balayage en gammel teknikk. Frisører har lenge jobbet med frihåndsstriping. Mye tyder på at vi kan tillegge Kardashian-søstrene æren for å ha gjort denne stripeteknikken mer etterspurt. Vi i PÅHÅRET tror noen av grunnene til populariteten er at balayage ser pent ut i både mørkt og blondt hår. Ikke minst er balayage en kostnadseffektiv måte å stripe håret på. Selve behandlingen er ikke nødvendigvis billig, men fargen må ikke opprettholdes i takt med at håret vokser ut. Du kan faktisk klare deg med å besøke frisøren et par ganger i året.

Trenden ser ut til nå å ha blitt tidløs og gjør det til et sikkert valg for de som ønsker en moderne og elegant stil. Balayage gir myke, glidende overganger mellom forskjellige fargenivåer, noe som gir en mer naturlig og subtil effekt enn for eksempel foliestriper.

Teknikken krever dyktighet og erfaring fra frisøren, så det er viktig å velge en profesjonell frisør som er kjent med teknikken. Balayage kan også være en kostbar prosedyre avhengig av salong og omfang av endringen. Det er derfor en god idé å konsultere med frisøren din for å bestemme om balayage er riktig for deg og ditt budsjett.

Våre frisører kurses gjennomgående slik at de er godt kjent med teknikken. Hos oss innebærer balayage-behandlingen alltid en grundig konsultasjon.

Ønsker du å bestille eller lese mer om Balayage, se her!

Du kan også komme innom din nærmeste salong for å bestille, eller ringe. Vi står klare til å hjelpe deg!

Her kan du lese mer om flere ulike stripeteknikker.