Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Permanent for menn

Behandlinger

De siste årene har vi sett en eksplosjon av menn som tar permanent, mye takket være trendy hårfrisyrer som blir ekstra kule med krøller på toppen.

I gamle dager var permanent forbeholdt damer og puddelrockere, men den tid er forbi. I mange frisørsalonger er det nå menn som dominerer. Mye takket være trendy hårfrisyrer som «faux hawk» og «drop fade», som blir ekstra kule med krøller på toppen.

Men permanent trenger ikke lenger bare bety krøller! Mange menn ønsker seg rett og slett litt mer bevegelse og fylde i håret, uten at det nødvendigvis blir krøllete i tradisjonell forstand. For menn med veldig stritt hår kan en enkel bøy i hårstråene utgjøre en stor forskjell.

Trendy hår som er enkelt å style 

Det har aldri vært mer trendy for menn å ta permanent. Mange populære hårfrisyrer passer perfekt med nettopp en permanent-behandling. De fleste ønsker seg en frisyre som er kortere på siden og fyldig på toppen. «Fade», «undercut», «caesar» og «french crop», er noen eksempler. Med krøller går frisyren fra mild til ekstra hot!

Andre frisyrer som ikke nødvendigvis er krøllete, men kan passe med permanent er «two-block», «brow flow» og «curtains» – eller gardiner på godt norsk. En slik type hårfrisyre med midtskille kan være tidløs og klassisk. Men uten nok bølger i håret blir det lett glatte rullegardiner istedenfor. Da kan permanent gi fylde og bevegelse slik at du får den rette avslappede looken.

Permanent er ikke bare trendy – det er også lett å style. Med permanent trenger du ikke stå opp en time før du skal på jobb eller skole for å få et bra resultat. Det kan være så enkelt som å ta i dæsj med Smooth Again fra Kevin Murphy i vått hår og la det lufttørke. Det er lett å forstå at denne trenden har blitt populær.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!