Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Gøy på jobb

Karriere

Hos PÅHÅRET har vi det sosialt og gøy på jobb. Dette er noen av våre faste, sosiale arrangementer.

Hvert år arrangeres det faste, sosiale eventer på tvers av avdelinger i PÅHÅRET Studio-kjeden. Hver tredje uke samler vårt kreative team, FRONT, seg for å nerde oss ned i faget sammen med litt påfyll av god drikke og pizza. Vår kultur dyrker faget vårt.

Frisøryrket er et håndverk og for å bli en god håndverker må man ned i dybden. Vi i PÅHÅRET elsker å gå inn i detaljer og virkelig terpe på detaljene. Derfor legger vi opp til arenaer hvor vi kommer sammen, deler kunnskap og dyrker lidenskapen for frisørfaget.

PÅHÅRET har en kultur for å dele kunnskap, ideer og teknikker. Vi investerer i arenaer som skal gjøre det enkelt for de ansatte å lære seg nye ferdigheter og hele tiden ha mulighet til å utvikle seg faglig og kreativt.

Kulturen vår skal også kundene våre merke. Vi jobber med skjønnhet og velvære, og det skal kundene våre oppleve når de besøker oss. Det skal være et avbrekk i hverdagen, og kunden skal oppleve at frisøren har en lidenskap for faget. Vi ser på kundene som våre gjester, med et stert ønske om å gi deg en god faglig god behandling og en deilig opplevelse.

Vi har TV-skjermer i våre pauserom hvor vi ser opplæringsvideoer, både fra Instagram og YouTube, men også videoer laget av en av våre 170 frisører. Vi har masse kunnskap og erfaring som vi deler med hverandre.