Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Hårfrisyrer for menn

Hårfrisyrer

Det er mange populære hårfrisyrer for menn – lær mer om «pompadour»og «buzz cut».

Velger du den samme frisyren og klippen hver gang? Her kommer litt inspirasjon til et utvalg hårfrisyrer for menn. Kanskje finner du noe du vil vurdere neste gang.

 

Korte hårfrisyrer for menn

Undercut

En undercut er en kort sveis hvor sidene og baksiden er barbert veldig kort, mens lengden på toppen beholdes. Dette gir et kontrasterende utseende og kan tilpasses med forskjellige lengder på toppen. Her holdes side og nakke bart, mens man har mer hår på toppen til å style på ulike måter. Her kan man virkelig leke med lengdene på toppen. Bruk av ulike varmeverktøy, som rettetang eller krølltang vil kunne lage helt ulike stiler i en og samme klipp. Håret kan formes høyt og stort, eller helt glatt og sirlig med pomade, godt kammet bakover inntil hodet. Liker du å variere og synes det er spennende å prøve litt ulik styling, kan en undercut være noe å prøve.

«Crew cut» eller «buzz cut»

Er du i den andre enden av skalaen og ønsker en enkel og mest mulig vedlikeholdsfri klipp? Da er kanskje en klassisk «crew cut» noe for deg. Den er en av de enkleste frisyrene å vedlikeholde. En «crew cut» er en kort herrefrisyre med kort hår på sidene og bak, mens lengden på toppen er noe lenger. Med kort hår på sidene og bakhodet, krever frisyren minimal styling, og du trenger ikke å bekymre deg for å style langt hår daglig.  Den er ofte kuttet i en jevn lengde med maskin på sidene og ryggen, mens lengden på toppen kan variere etter personlige preferanser. Men vanligvis er den kortere enn en klassisk «crew cut».

Pompadour

Pompadour er en stilfull herrefrisyre til menn,  preget av kortere hår på sidene og baksiden av hodet og lengre hår på toppen. Topphåret styles oppover og bakover for å gi en pompøs og voluminøs effekt. Denne frisyren har sin opprinnelse fra 1700-tallet og ble popularisert på nytt på 1950-tallet av Elvis Presley.

Her er noen nøkkelegenskaper og trinn for å oppnå en pompadour:

 • Lengde

Pompadour frisyren krever normalt lengre hår på toppen, vanligvis 10-15 cm eller mer, mens sidene og baksiden er kortere. Lengden på toppen gir deg muligheten til å style og forme det.

 • Styling

For å style en pompadour, må du bruke hårprodukter som pomade eller voks. Her er trinnene:

 • Start med nyvasket og fuktig hår.
 • Påfør en liten mengde pomade eller voks i håndflatene og varm det opp ved å gni hendene sammen.
 • Påfør produktet i det lengre håret på toppen, og kam det bakover mot kronen for å skape volum og høyde.
 • Bruk gjerne en børste hvor du løfter håret på toppen opp, samtidig som du blåser håret opp og bakover med føneren. Det enkleste kan være å begynne bakerst. Jobb med børste hårdel for hårdel, mens du føner håret som er på børsten tørt. Jobb deg helt frem til fronten. Form håret opp og bakover for å lage en pompøs effekt.
 • Bruk en kam til å forme sidene og baksiden og få en jevn overgang mellom kort og langt hår.
 • For å holde frisyren på plass, kan du bruke hårspray eller en ekstra lett hårvoks for å sikre at frisyren holder seg hele dagen.

Pompadour-herreklippen gir et sofistikert og stilfullt utseende. Den kan tilpasses til forskjellige teksturer og hårtyper og er egnet for både formelle og uformelle anledninger. Det er viktig å huske at pompadour krever regelmessig vedlikehold og styling for å opprettholde sitt karakteristiske utseende. Skinn fade teknikker kan også kombineres med en pompadour effekt. Les mer om skin fade her

Andre hårfrisyrer

En herrefrisyre med midtskill kan være både tidløs og klassisk, men kan også se moderne ut . Det er nok en av grunnene til at vi ser denne frisyren hos så mange gutter og menn, les mer om midtskille på menn her.

Å ta en en lett permanent er også en mulighet som kan gi frisyren din en mykhet og bølger eller beveglese som kan gjøre at det enklere for deg å stylet håret. Lær mer om permanent for menn her. 

Husk at den beste frisyren for deg avhenger av din ansiktsform, hårtype og personlige preferanser!

Les mer om hårklipp kort hår her!

Slicked Back

En «Slicked Back» herrefrisyre er kjent for sitt glatte og tilbakestrøkne utseende, der håret er stylet tilbake og holdt flatt mot hodet. Dette gir et polert og sofistikert utseende.

Slicked Back  er ideell for de som ønsker et rent og profesjonelt utseende. Den kan være egnet for både formelle og uformelle anledninger, avhengig av hvordan den styles og hvor mye produkt som brukes. Det er en tidløs herrefrisyre som kan tilpasses ulike teksturer og lengder på håret.

How to:

 • Begynn med nyvasket hår, enten fuktig eller tørt, avhengig av dine preferanser og hårtypen din.
 • For å style en Slicked Back-frisyre, trenger du et passende hårprodukt. Pomade, voks eller en sterk gel er vanlige valg. Produktet gir hold og glans til frisyren.
 • Fordel riklig med produkt i hendene dine. Fordel produktet godt ut i begge håndflatene før du påfører det i det lengre håret på toppen, og kjør hendene fra pannen mot baksiden av hodet, og glatt det bakover. Pass på at du fordeler produktet jevnt i håret
 • Bruk en kam eller hendene til å forme håret slik du ønsker. Dra håret bakover fra pannen og oppover for å gi det et tilbakestrøket utseende.
 • For å sikre at frisyren holder seg på plass hele dagen, kan du bruke hårspray eller et ekstra lag med produkt.
 • Sjekk tilslutt at alt håret er jevnt stylet og at det ser polert og glatt ut.

Fade-kutt eller skin fade

Fading innebærer en gradvis overgang fra kort hår på sidene til lengre hår på toppen. Dette er en moderne og populær stil som kan varieres med forskjellige lengder og teksturer.

Bestill time

Vi kan klipp!

Felles for frisyrene er at de alle starter med en god klipp som er tilpasset det du ønsker deg, hvor lang tid du er villig eller har lyst til å bruke på styling og selvsagt ditt eget hårs struktur, lengde og tykkelse. Hos oss finner du frisører som hjelper deg med dine valg og ikke minst er de mer enn villige til å lære deg noen tips og triks for hjemmestyling. Les mer om herreklipp hos PÅHÅRET!