Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Hodebunnsmassasje for styrke og velvære

Behandlinger

Hodebunnsmassasje har mange fordeler, som å øke blodsirkulasjon i hodebunnen, redusere stress og løse opp spenninger i musklene rundt ansikt og nakke.

Skrevet av Peter Vonkunz Brun

En tur til frisøren er så mye mer enn bare å trimme håret hver tredje måned. Det er den sosiale kontakten med noen som kjenner deg og håret ditt. Det er muligheten til å prøve noe nytt, som en ny frisyre eller hårfarge. Ikke minst er det følelsen av velvære og avslapning du får av en hodebunnsmassasje. Forestill deg det, dyktige hender som masserer inn en nøye utvalgt hårkur, og plutselig er det som om alt stresset som hoper seg opp i hverdagen blir skylt bort i det varme vannet.

Hodebunnsmassasje er for mange et velfortjent avbrekk i en travel og hektisk hverdag. Men visste du at det er mange flere fordeler ved å ta en hodebunnsmassasje, enn bare avslapning?

Redusert stress og økt blodsirkulasjon i hodebunnen

Akkurat slik et dårlig kosthold og mangel på viktige næringsstoffer kan påvirke håret ditt, kan stress og spenning redusere hårets kvalitet. Noen kan til og med oppleve hårtap eller tidlig grånende hår som følge av stress. Stresset vi opplever i hverdagen setter avtrykk i musklene rundt ansiktet, hodet og nakken. Hodebunnsmassasje er en del av frisørers utdanning. En kvalifisert frisør vil kunne oppdage hvor i muskelen stresset sitter, og tilpasse massasjen deretter. Hos PÅHÅRET benytter vi oss av to forskjellige massasjeteknikker, vestlig massasje og shiatsu massasje fra Japan. Hvilken teknikk vi bruker avgjør frisøren basert på dine individuelle behov.

I tillegg til fordelene du får av redusert spenning i musklene, øker hodebunnsmassasje også blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som kan øke produksjonen i hårsekkene. Det er ingenting som kan vekke til live en død hårsekk, men du kan forbedre kvaliteten på håret ved å øke blodtilførselen til levende hårsekker.

Bestill behandling her

“En tur til frisøren er så mye mer enn bare å trimme håret hver tredje måned. Det er den sosiale kontakten med noen som kjenner deg og håret ditt” Peter Vonkunz Brun

Hår og hodebunn utvikler seg over tid

Når du går til frisøren for å klippe eller trimme håret, får frisøren et innblikk i den generelle kvaliteten på håret og hodebunnen din. Men det som er normalt for deg, kan være noe helt annet for noen andre. Går du bare til frisøren for å klippe deg et par ganger i året, er ikke dette nok til at frisøren får oversikt over hvordan kvaliteten på håret og hodebunnen utvikler seg over tid. Ved å bestille hodebunnsmassasje mellom hårklippene får du både en avslappende massasje og en styrkende hårkur, samtidig som frisøren kan følge med på forandringer i håret og hodebunnen, og gi anbefalinger basert på denne kunnskapen.

Kurer og produkter som styrker og pleier håret

Under en hodebunnsmassasje vil du også få en hårkur, spesielt valgt for ditt hår og din hodebunn. Blant annet har vi en scrub fra Shu Uemura Art of Hair som kan kombineres med en shiatsu massasje, da får du virkelig renset håret i dybden. Vi har også produkter for deg som av forskjellige grunner opplever å miste håret. For menn har hårtap som regel en hormonell årsak. Hormonet dihydrotestosteron (DHT) sørger for arvelig hårtap for menn, dette er et hormon som legger seg rundt hårsekken og “kveler det”. Noen produkter, som for eksempel ENERGIZING fra Davines, renser hodebunnen og gir optimale forhold for vekst. Samtidig inneholder den ingredienser som øker blodsirkulasjonen som er viktig for gode vekstvilkår.

Det er mange forskjellige grunner til at man opplever hårtap og redusert kvalitet på håret. Besøk din lokale PÅHÅRET-salong, så kan vi hjelpe deg med å finne det produktet som passer best for deg.