Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Varmebørste: Den ultimate guiden

Produkter og utstyr

Varmebørsten er en av de mest allsidige og effektive verktøyene for hårstyling. Vi ser på fordeler og hvordan du bruker ulike typer for å skape en rekke frisyrer.

Hårstylingverktøy har blitt uunnværlige accessoirer for de som ønsker å oppnå den perfekte frisyren. En varmebørste er et hårstyling-verktøy som kombinerer funksjonaliteten til en børste og et rettejern eller krølltang. Varmebørstene er utstyrt med oppvarmede plater eller børster som distribuerer varme jevnt. Det gjør det enklere å style håret ditt uten behov for flere verktøy.

En annen variant av varmebørsten er fønbørsten. Den kombinerer funksjonene til en hårføner og en rund børste i ett og samme apparat, også kjent som en varmluftsbørste. Fønbørster er utstyrt med en vifte og varmeelement for å blåse varm luft gjennom børstehodet. Denne enheten brukes til å tørke, forme og style håret samtidig.

Disse børstene kommer i ulike størrelser, former og materialer. Slik oppnår du forskjellig utseende, fra rett til bølgete, eller krøllete hår.

Fordeler med varmebørste og fønbørste

 • Tidsbesparende: En varmebørste er designet for rask oppvarming. Det betyr at du kan style håret ditt på brøkdelen av tiden sammenlignet med tradisjonelle stylingmetoder.
 • Allsidighet: Varmebørsten kan skape et bredt spekter av frisyrer,  fra glatt og strukturert til fyldige krøller, uten behov for flere verktøy.
 • Reduserer skade: Sammenlignet med de enkleste rettejern og krølltenger er varmebørster generelt skånsommere mot håret. Det er fordi de fordeler varmen jevnere og har lavere temperaturinnstillinger.
 • Praktisk: Varmebørster er enkle å bruke og gir et komfortabelt grep, noe som gjør dem egnet både for nybegynnere og erfarne frisører. En fordel med varmebørsten kontra fønbørsten er at den ikke blåser håret. Håret holder seg dermed lettere rundt børsten. Det er litt smak og behag i forhold til hva man synes er enklest å mestre.

Hvordan bruke en varmebørste eller fønbørste?

 • Start med rent, tørt hår for å få best resultat: Med en fønbørste kan håret med fordel være lett fuktig. Unngå imidlertid helt vått hår, da det vil være tidkrevende – spesielt ved tykt langt hår. Du kan bruke en varmebeskyttende spray før styling for å minske varmeskader.
 • Del opp håret: Del inn i håndterlige seksjoner ved hjelp av klyper eller hårstrikker. Dette vil sikre at du kan style hver seksjon jevnt.
 • Skru på varmebørsten: Velg riktig temperaturinnstilling for din hårtype. Vent til varmebørsten har nådd ønsket temperatur.
 • Begynn stylingen: Ta en liten del av håret og plasser varmebørsten nær roten. Dra forsiktig varmebørsten nedover lengden på håret. Følg den naturlige kurven for krøller, eller dra rett for en glatt look.
 • Gjenta: Fortsett å jobbe med én seksjon om gangen til du oppnår den ønskede frisyren. Du kan lage ulikt utseende ved å eksperimentere med vinkelen og retningen på varmebørsten.
 • Sett frisyren: Når du har fullført stylingen av håret ditt, kan du bruke en lett hold hårspray eller stylingprodukt for å feste looken.

Tips for varmebruk

 • Juster varmebørstens temperaturinnstilling i henhold til din hårtype. Lavere temperaturer passer for fint eller skadet hår, mens høyere temperaturer fungerer bedre for grovt, eller tykt hår. Velg en varmebørste med mulighet for temperaturjustering, eller en av god nok kvalitet med en satt temperatur som ikke skader håret unødig.
 • Sørg alltid for at håret ditt er helt tørt før du bruker en varmebørste for å redusere skade.
 • For ekstra volum, bruk varmebørsten ved røttene for å løfte og skape volum.
 • Rengjør varmebørsten din regelmessig for å fjerne produktrester – det kan påvirke ytelsen.

Les også: Slik velger du riktig hårbørste

Varm anbefaling

Varmebørster og fønbørster har revolusjonert måten vi styler håret på, og tilbyr praktisk allsidighet og redusert skadeomfang sammenlignet med tradisjonelle stylingverktøy. Enten du gjør deg klar for en spesiell anledning, eller bare ønsker å endre ditt daglige utseende, kan en varmebørste være din pålitelige følgesvenn. Med riktig teknikk og litt øvelse kan du mestre kunsten å style håret ditt og oppnå virkelig flotte frisyrer. Foretrekker du heller å overlate stylingen til profesjonelle, kan du velge din nærmeste salong og bestille styling eller annen behandlingstime hos oss her.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Telefonnummeret finner du i listen over våre salonger. Vi står klare til å hjelpe deg!

“Er du usikker på hvilken varmebørste du bør velge til deg og ditt år? Vi har god kunnskap både om hår og om stylingverktøy og hjelper deg gjerne med å finne den beste varmebørsten for deg og ditt hår!” Peter VonKunz Brun