Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

K18: Fremtidens hårpleie hos PÅHÅRET Studio

Hårpleie

Når det kommer til hårpleie, søker de fleste av oss etter produkter som ikke bare gir et umiddelbart løft, men som også styrker og beskytter håret på lang sikt. Hos PÅHÅRET Studio vet vi at kundene våre ønsker det aller beste, og derfor er vi stolte av å tilby K18 – en revolusjonerende hårkur som tar hårpleie til et helt nytt nivå. For de av dere som verdsetter innovasjon, kvalitet og bærekraftig skjønnhet, er K18 her for å gjøre en merkbar forskjell i din daglige hårpleierutine.

Den vitenskapelige forskjellen med K18

Det finnes mange gode produkter og mange riktig gode hårkurer som styrker og gir fuktighet til håret. Vi har flere ulike merker og prisklasser slik at vi kan finne det produktet som passe ditt hår og dine prioriteringer best. Men vi må innrømme at K18 er ikke helt er som andre hårkurer. Tradisjonelle hårprodukter dekker over skader eller tilfører fuktighet, mens K18 går dypt inn i hårets kjerne og gjenoppretter det på molekylært nivå. Den patenterte K18Peptide™ er spesielt utviklet for å etterligne hårets naturlige aminosyrer og reparere brutte keratinbindinger. Det betyr at K18 ikke bare gir håret ditt tilbake sin naturlige styrke og elastisitet, men gjør det sterkere over tid. Noe mer som er unikt med K18 hårkur er du påfører den etter sjamponering i håndkletørket hår og lar den kun virke i 4 minutter og så styler du håret på vanlig måte. Du trenger altså ikke vente lenge mens produktet virker og ikke trenger du å gå inn i dusjen på nytt for å skylle den ut! Du kan altså kjøpe med denne unike hårkuren å bruke hjemme. I tillegg finnes den samme teknologien i produkter som vi benytter i salongen når du får striper, farge eller permanent. Da får du tilført, direkte inn i håret den samme teknologien som gjenoppretter på molekylært nivå.

Les mer om vår hårpleiemeny her. 

K18 hårkur er spesielt gunstig for dere som ofte eksperimenterer med hårfarge, varmeverktøy eller kjemiske behandlinger. Med K18 kan du gjøre det du elsker med håret ditt, uten å måtte bekymre deg for langsiktig skade. Resultatet? Sunt, glansfullt hår som føles silkemykt – hver dag.

K18-produkter hos PÅHÅRET Studio

Vi tilbyr flere av K18s produkter for å sikre at du får en komplett hårpleieopplevelse:

  • K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask: Dette er signaturproduktet som gjenoppretter hårets styrke og smidighet etter bare 4 minutter. Perfekt for deg som ønsker en enkel, men kraftfull løsning på skadet hår.
  • K18 Professional Molecular Repair Treatment: En intensiv behandling tilgjengelig i våre salonger, som forbereder håret for farge eller kjemisk behandling, samtidig som den beskytter mot skader.
  • K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo: Denne dyprensende sjampoen fjerner opphopning av produktrester og forurensning, slik at håret blir klart for optimal absorpsjon av K18-behandlingen.

Nysgjerrig på om K18 er noe for deg? Ta turen innom en av våre 20 avdelinger så hjelper gjerne en av profesjonelle frisører deg. Finn din nærmeste avdeling her.

Nyhet: K18 Airwash – Snart tilgjengelig i Norge og du vil finne den i en av PÅHÅRET Studio 20 avdelinger i slutten av november 2024!

For de av dere som alltid er på utkikk etter det nyeste innen hårpleieteknologi, er vi begeistret over å annonsere at K18 Airwash snart lanseres hos PÅHÅRET Studio. Dette innovative produktet gir deg en «frisk hår»-følelse uten å måtte vaske det. Perfekt for de dagene hvor du trenger en rask oppfriskning, men ikke ønsker å gå gjennom hele vaskeprosessen.

K18 Airwash er ikke tilgjengelig i Norge ennå, men vi følger lanseringen tett og vil ha produktet tilgjengelig for salg i alle våre avdelinger så snart det er mulig. Dette er enda et bevis på K18s evne til å ligge i front innen hårpleieinnovasjon, og vi gleder oss til å dele dette med våre kunder.

Hvorfor velge K18 hos PÅHÅRET Studio?

Som frisører hos PÅHÅRET Studio er vi lidenskapelig opptatt av å tilby våre kunder produkter som faktisk gjør en forskjell. Vi har grundig testet K18 og har sett de imponerende resultatene – både på salongen og hjemme. Når du velger K18, velger du vitenskapelig dokumentert hårpleie som ikke bare gir midlertidige resultater, men også bidrar til langvarig helse for håret ditt.

Enten du ønsker å beskytte håret ditt mot skade eller trenger en dyptgående reparasjon, har vi de riktige K18-produktene for deg. Og som en del av vårt løfte om å gi deg det beste, er vi stolte av å snart kunne tilby K18 Airwash i våre avdelinger. En nyhet vi vet dere kommer til å ville ha! I de markeder produktet er lansert har produktene blitt utsolgt etter kort tid! Vi gleder oss til du får den i en av våre PÅHÅRET sine avdelinger!

Ta turen innom en av våre salonger og la oss hjelpe deg med å gi håret ditt den oppmerksomheten det fortjener. Med K18 kan du være trygg på at håret ditt ikke bare ser fantastisk ut – det er fantastisk.

Er din neste frisørtime hos oss? Du kan gå direkte til booking her.