Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Kunsten bak en god hårklipp

Behandlinger

En hårklipp av kvalitet er langt mer enn en rutinemessing trim.

Skrevet av Peter Vonkunz Brun

En god hårklipp er langt mer enn bare en rutinemessing trim eller en enkel fjerning av overflødig hår. For PÅHÅRET er det en intrikat prosess som går langt utover å tilpasse lengden på håret. Det handler om å forstå og manipulere teksturer, bevegelser og former. Slik skaper vi en frisyre som ikke bare sitter perfekt på hodet, men også komplementerer ansiktet ditt.

Hvert eneste lille hårstrå spiller en rolle når den totale hårklippen og looken skapes. En hårklipp skal harmonisere med dine ønsker og ditt ansikt. Å mestre kunsten å skape en hårklipp som holder form og tekstur over tid krever presisjon og kunnskap.

Les også: Slik føner du som frisøren

God dialog

Hos PÅHÅRET er kommunikasjon en utrolig viktig del av en hårklipp. En grundig og åpen konsultasjon mellom deg og våre frisører er nøkkelen for å sikre at vi forstår og oppfyller dine ønsker og forventninger. Gjennom denne konsultasjonen skaper vi en felles forståelse for den ønskede stilen. Vårt mål er at hver enkelt kunde skal bli den beste versjonen av seg selv etter en hårklipp hos oss.

For oss er det vesentlig å tilpasse hver eneste hårklipp individuelt. Likheten mellom mennesker er like variert som strekmønsteret på en sebra. Derfor vil vi forme  hver frisyre unikt slik at hårklippen passer perfekt til kundens ansikt og hårtype. 

Hårklipp og ansiktsform ses under ett

En virkelig god hårklipp krever ikke vbare at våre frisører er dyktige teknisk, men også at de har evnen til å se det estetiske potensialet i alle våre kunders ansikt og hår. Dette krever en kombinasjon av kunnskap, ferdigheter og kreativitet som sammen danner grunnlaget for den ideelle frisyren som skal bli ditt personlig uttrykk.

Alle PÅHÅRETs hårklipper inneholder en gjennomgående konsultasjon hvor vi snakker om form, stil og look. Vi gjør en hår- og hodebunnsanalyse slik at vi kan tilpasse riktige produkter til pleie og styling av ditt hår. Vår velværerutine gir deg et magisk avbrekk i hverdagen når vi masserer, sjamponerer og pleier håret ditt i våre velværesoner. Etter en personlig tilpasset hårklipp, tørker og former vi håret sammen med deg. Slik bidrar vi til at du selv kan style håret riktig i tiden etter besøket. Samtidig får du en god produktanbefaling så at du kan sikre at håret holder seg sunt og opprettholder en perfekt frisyre frem til ditt neste besøk hos oss.

Les mer om våre klipper her:

Hårklipp kort hår!

Hårklipp, halvlangt til langt hår!

Her kan du velge salong og bestille time.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!