Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Herreklipp – 7 gode grunner til å klippe deg

Behandlinger

En godt utført herreklipp har flere fordeler og kan være en klok investering for ditt utseende og velvære.

En god herreklipp utført av en dyktig frisør kan gi deg et velstelt og profesjonelt utseende. Frisørfaget er et håndverk. På lik linje som ved andre håndverksfag, er det forskjeller i kvaliteten på en hårklipp. Hos PÅHÅRET er vi opptatt av å utvikle gode frisører, levere godt håndverk og gode opplevelser for deg. Vi vet at for mange er et velpleid utseende viktig.

Derfor kan være lurt å velge en herreklipp av kvalitet

Selvtillit

Å føle deg bra med hvordan håret ditt ser ut, kan øke selvtilliten. En kvalitetsklipp kan bidra til å forbedre selvbildet ditt.

Personlig og skreddersydd herreklipp

En dyktig frisør kan tilpasse hårklippen til din ansiktsform, hårtype og personlige preferanser. Dette gir en stil som passer perfekt til deg.

Enklere vedlikehold

En velklippet hårstil kan være lettere å vedlikeholde. Dette kan redusere tiden du bruker på styling og pleie.

Lengre holdbarhet

Kvalitetsklipper er vanligvis mer nøyaktige og holdbare. Dette betyr at du kan gå lenger mellom hver klipp og fremdeles opprettholde en fin herreklipp.

Trend og stil

En erfaren frisør vil være oppdatert på de nyeste trendene og hårstilene, og kan hjelpe deg med å velge en som passer din personlige stil og følger de siste trendene.

Velvære

Å besøke en frisørsalong kan også være en avslappende opplevelse. Mange menn setter pris på en god hodebunnsmassasje, eller bare å bli tatt vare på av en dyktig frisør.

Langsiktig sparing

Selv om det kan koste mer å gå til en dyktig frisør, kan en kvalitetsklipp ofte vare lenger enn en billig herreklipp. Dette kan føre til sparing på sikt, da du ikke trenger like hyppige besøk hos frisøren.

I sum kan en herreklipp av god kvalitet gi deg et bedre utseende, økt selvtillit og enklere vedlikehold. Det er viktig å finne en erfaren frisør som forstår dine behov og kan hjelpe deg med å oppnå den ønskede stilen.

Velg salong og book time her!

Les mer om vår herreklipp her!