Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Hvordan finner du frisøren som passer deg?

Frisør

Å finne en frisør som forstår din unike stil og kan bringe hårdrømmene dine ut i livet, er som å oppdage en skjult perle. En dyktig og kompatibel frisør kan heve selvtilliten din og få deg til å føle deg fantastisk.

Imidlertid kan prosessen med å finne den perfekte matchende frisøren være litt overveldende. Denne artikkelen tar sikte på å gi deg noen viktige tips for å hjelpe deg med å navigere denne reisen og finne drømmefrisøren.

Definer stilen din

Før du begynner på søket etter en frisør, ta deg tid til å definere din personlige stil og dine spesifikke ønsker. Vurder faktorer som hårlengde, farge, tekstur og generell still. Samle inspirerende bilder eller lag et album for å formidle ønsket frisyre. Å ha en visjon om stilen din vil hjelpe deg med å kommunisere dine forventninger effektivt til potensielle frisører.

Søk etter anbefalinger

Muntlige anbefalinger er uvurderlige når det gjelder å finne en pålitelig og dyktig frisør. Spør venner, familiemedlemmer eller bekjente.  Spør om deres erfaringer, frisørens ekspertise og den generelle stemningen i salongen. Personlige anbefalinger fører ofte til vellykkede besøk siden de kommer fra personer med lignende smak og preferanser.

Forskningssalonger og frisører

Når du har en liste over anbefalte frisører, foreta grundige undersøkelser om deres salonger og individuelle bakgrunner. Besøk deres nettsider eller sosiale medier for å vurdere porteføljene deres og se om arbeidet deres stemmer overens med stilen din. Les kundeanmeldelser for å måle de generelle tilfredshetsnivåene til kundene deres. Se etter spesialiserte tjenester eller sertifiseringer som kan være relevante for dine hårbehov.

Konsultasjon

Våg å bestille kun en konsultasjon med frisører for å diskutere hårmålene dine og måle deres forståelse av visjonen din. Under konsultasjonen, vær oppmerksom på deres kommunikasjonsevner, oppmerksomhet og deres evne til å gi forslag og råd basert på ønsket stil. En dyktig frisør bør lytte til dine bekymringer, gi profesjonell innsikt og få deg til å føle deg komfortabel.

Finn din nærmeste salong her og ring oss for en konsultasjon

Vurder erfaring og ekspertise

Erfaring og kompetanse er viktige faktorer ved valg av frisør. Se etter frisører med Elite frisør tittel, disse er eksperter på hårtype, tekstur og ønsket stil. De er flinke på å holde seg oppdatert med de siste trendene og teknikkene. En kunnskapsrik og dyktig frisør vil kunne veilede deg gjennom styling og stell og gi utmerkede resultater.

Budsjett og bekvemmelighet

Vurder budsjettet og bekvemmeligheten når du velger en frisør. Ulike salonger og stylister kan ha forskjellige prisstrukturer, så det er viktig å finne en profesjonell som samsvarer med dine økonomiske forventninger.

Test vannet

Før du forplikter deg til et langsiktig forhold med en frisør, bør du vurdere å starte med en liten behandling, for eksempel en hodebunnsmassasje med en styling, for å vurdere deres ferdigheter og kunnskap. Dette lar deg vurdere deres ekspertise og avgjøre om deres tilnærming samsvarer med dine forventninger. Hvis du er fornøyd er det bare å glede seg til vakkert hår.

Lykke til i jakten på din perfekte frisør!