Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Fordelene ved å velge elite- eller seniorfrisør

Behandlinger

Hver og en av oss fortjener å få ut vårt beste. Vi fortjener å bli sett av en som har erfaringen og kunnskapen til å se vårt potensiale. I denne artikkelen får du vite mer om frisørene i PÅHÅRET Studio med aller mest kunnskap og ekspertise.

Skrevet av Peter Vonkunz Brun

Uovertruffen erfaring og ekspertise

Alle som jobber hos PÅHÅRET Studio er dyktige og kvalitetsbevisste. Noen av dem har ytterligere ekspertise, nemlig våre elitefrisører og seniorfrisører, som har et vell av erfaring under beltet. De har brukt år på å finpusse ferdighetene sine, holde seg oppdatert med de siste trendene, teknikkene og teknologiene i bransjen. Deres omfattende kunnskap gjør at de kan tilby personlige og skreddersydde hårtjenester som møter unike behov hos hver enkelt kunde. Enten det er en kompleks fargekorrigering, presisjonsklipp eller intrikat styling, deres ekspertise sikrer resultater av høy kvalitet tilpasset akkurat ditt hår.

Oppmerksomhet på detaljer

Oppmerksomhet på detaljer er et kjennetegn hos Elite- og Seniorfrisørene. De har en grundig tilnærming, og analyserer nøye hårtype, tekstur og ansiktstrekk for å lage en frisyre som fremhever din naturlige skjønnhet. Fra å velge de riktige produktene til å forstå den perfekte balansen mellom kreativitet og det praktiske, gjør de sitt beste for å sikre din tilfredshet. Deres skarpe øye for detaljer gir økt grad av trygghet og gode resultater.

Tilgang til banebrytende teknikker og trender

Elite- og Seniorfrisørene er ofte i forkant av bransjen, og oppdaterer hele tiden sine ferdigheter og kunnskaper. De deltar på avanserte kurs, seminarer og workshops, noe som gjør dem i stand til å mestre banebrytende teknikker og ligge i forkant av nye trender. Ved å velge en Elite- eller Seniorfrisør får du tilgang til de siste hårinnovasjonene, som avanserte fargeteknikker, presisjonsklippemetoder og innovative stylinger. Dette sikrer at du får de mest moderne og fasjonable frisyrene og godt gjennomførte behandlinger.

Krever du ikke en frisør med lang erfaring, kan du også bestille time hos en av våre talentfulle lærlinger, i flere av våre salonger.

“Elite- og Seniorfrisørene gir råd og opplevelser som handler om deg, og hvordan de skal få deg til å skinne!” Peter Vonkunz Brun

Tilpassede konsultasjoner og personlig rådgivning

En av de viktigste fordelene med å velge Elite- eller Seniorfrisører er nivået av personlig oppmerksomhet og råd de kan gi. De tar seg tid til å forstå dine hårmål, livsstil og preferanser gjennom detaljerte konsultasjoner. De tilbyr ekspertveiledning, foreslår stiler, farger og behandlinger som vil passe din individualitet. Deres profesjonelle råd hjelper deg med å ta informerte beslutninger og sikrer at du forlater salongen og føler deg trygg og fornøyd.

Premium salongopplevelse

Å velge Elite- eller Seniorfrisører betyr ofte å hengi seg til en førsteklasses salongopplevelse. Frisørene har erfaringen og ekspertisen som gjør de trygge og behagelige i sin kundebehandling av deg. Fra det øyeblikket du går inn, blir du møtt med oppmerksomhet, service samt råd og veiledning og deres tips og råd er basert på lang erfaring og mye kunnskap.

Konklusjon

Alle våre frisører er fagutdannede og skal være profesjonelle i sin kundebehandling av deg. Men når vi snakker om at faget er et håndverk og at tjenesten du kjøper utføres av mennesker, kommer vi ikke utenom at noen frisører har ekstra lang fartstid og dermed også mange år med trening, perfeksjonering og erfaring.

I tillegg er frisørfaget konstant i utvikling, både er det preget av trender og det generelle motebildet, men også utviklingen innen teknologi gjør at produkter og behandlingsmetoder stadig utvikler seg. Vedlikehold og oppgradering av kunnskap kan ofte være enklere når man besitter mye kunnskap fra før.

Så er du ute etter trygghet om at du får den ypperste kvalitet i behandlingen, kan valget av Elite- eller Seniorfrisør være riktig for deg.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også ringe, eller komme innom din nærmeste salong for å bestille. Vi står klare til å hjelpe deg!