Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Skin fade

Hårfrisyrer

Skin fade er mer enn en frisyre; det er et statement – et ikonisk symbol på stil og selvtillit. Vi finner den beste formen til ditt hår.

Skin fade har en fascinerende historie med dype røtter i barber-verdenen. Denne trendy hårklippen har gjennomgått flere transformasjoner gjennom årene. Dette er mer enn bare en frisyre; det er et statement, et ikonisk symbol på stil og selvtillit. 

Skin fade klipp – hva er det?

Klippen, også kjent som bare en «fade,» er en populær hårfrisyre for menn med en gradvis overgang fra kort hår på sidene og baksiden av hodet til lengre hår på toppen. Den spesielle funksjonen er at sidene og baksiden av hodet er barbert så kort at huden er synlig, derav navnet.

Sidene og baksiden av hodet er barbert veldig kort. Ofte benytter vi barbermaskin med flere ulike klippelengder for skape en gradvis overgang fra barbert hud til lengre hår mot toppen av hodet. Håret forblir kortest rett over ørene og nakken, og lengden øker gradvis oppover mot kronen. Dette gir en jevn overgang og skaper en kontrast mellom kort og langt hår. En skin fade kan også være tøff til naturlig krøllete hår, eller en permanent i lengdene på toppen.

Les også: Permanent for menn er tilbake

Må frisyren alltid være helt kort?

Lengden på toppen kan variere, og en skin fade kan styles på forskjellige måter. Mange mennesker velger å ha lenger hår på toppen som kan styles på en rekke måter, for eksempel en pompadour, quiff eller en enkel kam-over.

Frisyren kan tilpasses etter personlige preferanser. Du kan velge hvor «aggressiv» overgangen skal være, fra en «low skin fade» med myk overgang, til en «high» med mer markant overgang mellom det korte håret på sidene og lengden på toppen av hodet.

Les også: Styr unna produkter som kan gi deg tidligere hårtap

Hvor ofte må jeg klippe en skin fade?

Klippen krever regelmessig vedlikehold for å holde overgangen og den korte lengden på sidene og baksiden i god form. Selve overgangen fra barbert synlig hud vil naturlig nok skje ganske fort etter hvert som håret vokser ut. Men en godt utført klipp vil også vokse ut med en fin fasong, selv om selve fade’n, altså den graderte overgangen,  gradvis vokser ut. For å holde frisyren fin jevnlig velger mange å klippe seg relativt ofte, ca hver fjerde uke avhengig av veksten.

Skin fade-frisyrer er populære for sitt rene og moderne utseende og kan tilpasses ulike ansiktsformer og stiler. Denne frisyren har vært en del av moteverdenen i lang tid og forblir en trend blant menn. Klar for en klipp?

Les mer om kort hår klipp her!

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!