Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Hårfrisyren som passer deg

Hårfrisyrer

Riktig hårfrisyre fremhever din personlige stil og dine ansiktstrekk. Her er enkle tips og råd som hjelper deg med valg og vedlikehold av en passende hårfrisyre.

En dyktig frisør kan gi deg verdifulle råd basert på din ansiktsform, hårtype og personlige preferanser. De kan også hjelpe deg med å finne en frisyre som passer din livsstil og vedlikeholdsbehov.

Les mer om hvordan vi jobber med konsultasjon og hårklipper i våre salonger 

Hva er viktig når du skal velge hårfrisyre?

Forstå din ansiktsform

Din ansiktsform spiller en viktig rolle i valget av riktig frisyre. Visse frisyrer kan bidra til å balansere og fremheve ansiktstrekk. Noen vanlige ansiktsformer inkluderer oval, rund, firkantet, hjerteformet og diamantformet.

Tenk på hårtypen din

Vurder din naturlige hårtekstur, tykkelse og krøllete eller rette egenskaper. Noen frisyrer fungerer bedre med visse typer hår. Hårprodukter kan også påvirke hvordan håret ditt oppfører seg.

Les om permanent og krøller her 

Hvordan er din livsstil?

Hårfrisyrer bør være praktiske og passe til din daglige aktivitet. For eksempel, hvis du er svært aktiv, kan du foretrekke en enkel og vedlikeholdsfri frisyre. Lær mer om korte frisyrer for damer her!

Utforsk ulike stiler

Vær åpen for å eksperimentere med forskjellige frisyrer. Du kan prøve kortere eller lengre stiler, forskjellige teksturer og farger for å se hva som passer deg best.
Under finner du noen lenker til ulike stiler og klipper du kanskje vil lese mer om:

Hvor mye tid er du villig til å bruke på håret?

Hvor mye tid, innsats og penger er du villig til å bruke på styling og pleie? Korte frisyrer krever vanligvis mindre vedlikehold enn lange frisyrer.

Bestill hårklipp kort hår her!

Farge og tekstur

Du kan også vurdere å endre hårfargen og legge til tekstur, som krøller eller bølger, for å gi frisyren en ekstra dimensjon. Å endre håret tekstur kan gjøres med produkter og styling, men det går også å velge mer varige resultater enten ved å ta permanent (mer om permanent og krøller) eller hvis du har mye frizz og ønsker deg ett glattere hår, en keratinbehandling være et alternativ for deg. Mer om keratinbehandling her. 

Følg trender med forsiktighet

Mens det kan være fristende å følge de siste trendene, er det viktig å velge en frisyre som reflekterer din personlige stil og som du føler deg komfortabel med. Noen trender kan være kortvarige, mens andre kan være tidløse.

Hold dine frisøravtaler

Regelmessige besøk til frisøren for å trimme og vedlikeholde frisyren vil bidra til å holde den i optimal stand. Det er ikke alltid at det vil lønne seg å gå sjeldnere til frisøren. Spør din frisør om hva som er det beste for deg på lang sikt, ikke bare fra gang til gang, sammen kan dere se på hvor mange ganger i året du ønsker å komme og hva du bør gjør når.

Bruk riktige hårprodukter

Velg hårpleieprodukter som passer til din hårtype og frisyre. Det riktige sjampo, balsam og stylingprodukter kan bidra til å opprettholde hårhelsen og stilen din.