Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Kort hår for dame: Finn din stil

Hårfrisyrer

Kort hår for dame kan være superstilig og trendy! Her er alle fordelene.

Kort damehår kan utstråle selvtillit, stil og fremheve en unik personlighet. En kort dameklipp kan være vel så feminin i uttrykket som langt hår. Alt handler om en en dyktig frisør og en god hårklipp. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere en kortere variant.

Uttrykk deg selv med kort damehår

Kort hår gir deg muligheten til å uttrykke din egen stil og personlighet. Velg mellom en kort oppklippet bob, pixie, eller en annen kort stil som passer deg. Her vil dyktige frisører kunne gi deg god veiledning og tilpasse klippen. Ikke bare til din hårtype, stil og uttrykk, men også hva som vil kle din hodeform og hvordan en vakker silhuett kan klippes fram ved å skape eller fjerne volum på de rette steder. Det kan spenne fra myke, sarte kantlinjer til mer røff stil med rufsete lengder på toppen.

Fremhev ansiktet med kort dameklipp

En kort damefrisyre kan fremheve ansiktet og dine vakre trekk. Ved å fjerne hår fra nakken flytter man volumet oppover og løfter frisyren nesten som ett oppsatt hår gjør. Kinnben og nakke fremheves, noe som kan forsterke et feminint uttrykk.

Tidsbesparende

Kort hår er praktisk og enkelt å style, og det er ofte enklere å holde frisyren i form. Ulike stylingverktøy kan benyttes. Varmebørster kan skape lett bøy og gi en mykere finish, mens en rettetang kan gi løft og mer rufsete preg i kort hår på damer. Ulike produkter som teksturspray vil også være med på å gi håret løft og fremheve volum det det ønskes. Du vil bruke mindre tid på hårpleie og mer tid på å nyte livet.

Lett å vedlikeholde kort hår for damer

Klippen krever lite vedlikehold. Skulle det være behov for å bare stusse luggen mellom to hårklipper, så tilbyr vi i PÅHÅRET dette som en gratis service for faste kunder. Stuss av lugg bookes via din faste frisør.

Friske tupper

Klippen fjerner de slitte tuppene og gir plass til sunn, ny vekst. Håret vil se fyldigere og friskere ut når det er klippet kortere.

Bestill time