Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Pannelugg – do’s and don’ts

Hårfrisyrer

Pannelugg kan bidra til å myke opp eller forbedre ansiktsformen din. En riktig klippet pannelugg kan fremheve dine beste ansiktstrekk.

Skrevet av Peter Vonkunz Brun

Når du ser en venninne eller influenser med #dreambangs, er det lett å hive seg i frisørstolen eller ta saksen fatt for å få akkurat samme looken. Men hvordan vet du om du kler pannelugg?

Å klippe lugg er innenfor det vi frisører kaller «face framing». Vi former klippen rundt ansiktet for å gi deg en komplimenterende form. En pannelugg kan derfor ha flere virkeområder. Vi kan gjøre ansiktsformen mer symmetrisk. Vi kan fremheve kinnben eller hakeparti. Luggen kan også være med å fremheve en spesiell look. Men hvordan vet du at  hvilken form som er best for deg?

Vi vet at symmetri er verktøy vi kan bruke for å fremme skjønnhet. Den ovale ansiktformen er den vi streber etter. Et godt tips er å ta håndflaten mot ansiktet fra flere vinkler og se om noen av vinklene komplimenterer ansiktet ditt. Men det enkleste er nok å spørre frisøren, som har lang erfaring med dette.

Do: Spør frisøren hva slags pannelugg som passer til din ansiktsform og hårtype. Vær realistisk og sats på en pannelugg som fagpersonen mener funker for deg.

Don’t: Klipp pannelugg fordi du vil se ut som noen andre. Håret ditt er mest sannsynlig ikke det samme som henne du så på Instagram eller henne du studerte med. Da vil du heller ikke få samme resultat.

Klipp kan du bestille her:

Hårklipp kort hår!

Hårklipp, halvlangt til langt hår!

“En lugg kan "make or brake" en frisyre”

Produkter som passer til pannelugg

Ikke glem å bruke produkter når du styler panneluggen. Produktene vil hjelpe deg og skape den formen du ønsker. Diverse produkter vil også hjelpe deg med og holde looken lengre. Vi har en tendens til å ta oss i ansiktet mange ganger i løpet av dagen, pluss at vi også ofte svetter i pannen. Bruk derfor produkter som hindrer at håret trekker til seg fuktighet og holder volumet eller formen på plass.

Tenk at vi vil ha ett produkt til å forme håret med, og ett produkt til å beskytte og låse looken. Til å forme håret, anbefaler vi Kevin.Murphy Anto Gravity spray.  For å beskytte og låse looken, anbefaler vi Kevin.Murphy Session spray.

Do: Bruk gode produkter og føn og form panneluggen godt.

Don´t: Ikke glem produkter – uten dem ligger panneluggen feil før du går ut av døra.

Om du fikk lyst på en pannelugg, eller annen klipp, her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!