Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Midtskille menn

Hårfrisyrer

Midtskille er en frisyre som stadig kommer tilbake i motebildet blant menn. Slik lykkes du med midtskille – steg for steg.

Midtskille menn – tidløst eller moderne?

En midtskill-frisyre for menn er en stil der håret er delt nøyaktig på midten, slik at det faller jevnt på begge sider av hodet. Dette kan være en tidløs og klassisk frisyre, men det kan også se moderne ut avhengig av hvordan den utføres og stylingen som brukes. Det er nok en av grunnene til at vi ser denne frisyren hos så mange gutter og menn.

Her er stegene for å oppnå en hårfrisyre med midtskille:

  • Start med rent, nyvasket hår: Vask håret grundig med mild sjampo og bruk balsam. Les mer om «Riktige hårprodukter for menn»
  • Del håret på midten: Bruk en fin kam for å lage et jevnt midtskille. Du kan bruke en speil for å sikre at linjen er rett. Tørk deretter håret med en hårføner eller la det lufttørke.
  • Stylingprodukter: Hvis du vil ha en mer polert look, kan du bruke hårgelé eller hårvoks for å holde håret på plass. Massér produktet inn i begge håndflatene dine og bruk hele hånden til å klemme produktet jevnt inn i alt håret, ikke bare i front.  Gre det deretter jevnt til hver side.
  • Form håret: Du kan style håret til ønsket lengde og form. Noen menn velger å ha langt hår med en midtskill, mens andre velger kortere hår. Du kan også prøve forskjellige stiler, som å rette det med en rettetang eller lage bølger med en krølltang, avhengig av preferansene dine.
  • Vedlikehold: For å holde frisyren ryddig, kan du vedlikeholde ved å gre håret regelmessig og bruke stylingprodukter etter behov.

Les også: Permanent for menn er tilbake

Synes du det er vanskelig å style håret? Ikke vær redd for å spørre frisøren din, vi liker å hjelpe deg! Ønsker du midtskille, men synes det er vanskelig å få luggen til? Det finnes klippeteknikker frisørene kan bruke for at håret lettere legger seg i den retningen du ønsker.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!