Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Flatterende layers i håret

Hårfrisyrer

En frisyre klippet med layers har mange fordeler. Her lærer du mer om det, og hvordan du får det myke og sofistikerte uttrykket.

Å klippe håret i layers betyr å skape ulike lengder i håret ved å klippe det i forskjellige horisontale nivåer eller lag. Denne teknikken brukes for å gi håret tekstur, dybde og bevegelse. Samtidig skaper det et mykere og mer naturlig utseende på frisyren. Klippen er allsidig, kan tilpasses til alle lengder og passer de fleste hårtyper.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Fordeler ved kort og langt hår

Layers kan brukes i mange fristrer, fra korte, pixie-cut´s til lange bølgede frisyrer. De kan også brukes for å oppnå spesielle effekter, som texturiserte og edgy looks..

Ved å klippe til layers gis håret mer volum, spesielt rundt kronen og øvre deler av hodet. Dette er nyttig for de som ønsker mer volum. Det kan også bidra til å redusere tyngden i tykt hår, ved å «fjerne» hår i områder hvor det tykke hår gir uønsket volum.

På lengre hår kan en slik graderende teknikk bidra til å gi håret et sunt og friskt utseende ved å fjerne slitte spisser og gi nytt liv til frisyren.

Layers gir håret tekstur og bevegelse, som kan få frisyren til å se livlig og dynamisk ut. Dette gjør det enkelt å tilpasse frisyren til forskjellige anledninger.

Flatterende for mange ansiktsformer

Ved å lage ulike lengder i frisyren, kan vi tilpasse  frisyren til ansiktsformen og fremheve eller myke opp ulike trekk. Det er her frisørenes virkelig får vist seg frem. Her handler det om å tilpasse teknikken til håret, hårets tekstur, fallretning, lengde, ansiktsform og ønsket stil.

Vår dyktige frisører hjelper deg med å tilpasse layers etter dine spesifikke behov og ønsker, og gir deg en frisyre som passer best til din stil og personlighet.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også ringe, eller komme innom din nærmeste salong for å bestille. Vi står klare til å hjelpe deg!