Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Slik lykkes du med gardinlugg

Hårfrisyrer

Gardinlugg ser ikke ut til å gå av moten med det første. Mye av populariteten kan skyldes at den kler de fleste ansiktsformer.

Gardinlugg myker opp ansiktstrekkene

Mens de fleste typer lugg fremhever og skaper markerte trekk, er en gardinlugg en myk og lett lugg som myker opp ansiktstrekkene. Den rammer inn ansiktet på en kledelig måte, og vil kle så godt som alle.

Det er likevel viktig at klippen er av god teknisk kvalitet, og en god frisør vil se hvilken type gardinlugg som passer til ditt ansikt. Luggen må tilpasses ansiktsformen, men også tykkelsen på håret ditt. Dersom håret er veldig stritt og rett, må man myke opp luggen. Da vil den lettere falle pent og ikke bare henge rett ned. Har du veldig tynt hår, har vi også mindre lugg og jobbe med. Da kan du kanskje ikke velge like fritt.

Luggens lengde må passe til ansiktet ditt

Det er viktig å finne en god lengde som passer til ansiktet ditt. For noen passer det best å klippe av ved kinnbena, mens andre kanskje ikke bør ha særlig kortere enn til kjeven. Dette vil frisøren kunne se under konsultasjonen før vi starter å klippe. Dersom du har en rund ansiktsform passer det oftest med en lang gardinlugg. Har du et smalt ansikt, kan det være kledelig med en kortere variant.

Hvor ofte må jeg stusse gardinluggen?

For å bevare formen på luggen og gjøre den enkel å style, bør du gå til frisøren hver 6-8 uke. Første gang du klipper lugg er det viktig at det settes av god tid til en konsultasjon, god teknisk klipp, samt opplæring i hvordan du styler luggen hjemme. Når du senere bare trenger en stuss, tar det mye kortere tid. For faste kunder tilbyr vi stuss av lugg som en service hos din faste frisør. En av fordelene er at en gardinlugg er såpass lang at dersom du ombestemmer deg, tar det ikke lang tid før den har vokst ut i de lange lengdene igjen.

Har du halvlangt til langt hår? Da er det denne hårklippen du skal velge når du bestiller time:

Hårklipp halvlangt til langt hår!

Slik lykkes du med gardinluggen hjemme

Gardinluggen ser ikke automatisk bra ut når du står opp om morgenen eller kommer ut av dusjen. Den krever litt jobb, men øvelse gjør mester.

Bruk gjerne rundbørste og føn, og bruk et produkt med hold i når du føner, gjerne en spray eller et skum.

Rull luggen bort fra ansiktet med børsten, og føn håret. Skru av føneren og tell til 20 slik at varmen forsvinner fra håret. Da setter nemlig formen seg. Ta forsiktig bort børsten, og spray med en god hårspray som både gir deg hold, men også holder frizzet borte om det er vått i været.

Håret i luggen kan bli raskere fett enn resten av håret, en god tørrsjampo gir både volum og mer hold i håret mellom vask. Lyst til å prøve deg på en pannelugg?

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!