Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Oppklipt halvlangt hår med lugg

Hårfrisyrer

Oppklipt halvlangt hår med lugg kan gi ulike effekter som å både fjerne eller tilføye fylde og fall.

Oppklipt halvlangt hår med lugg er en allsidig frisyre og lengde som gir deg muligheten til å style det på mange ulike måter. Du kan krølle det, rette det, lage fletter, samle det i hestehale, lage oppsatt hår og mye mer. Halvlangt hår er en flott mellomting mellom kort og langt hår. Du kan oppnå både elegante og avslappede stiler med denne lengden.

Skulderlangt hår er enklere å vedlikeholde enn langt hår og har man et tynt fint hår, ser det fyldigere ut.

Halvlangt hår kan tilpasses ulike ansiktsformer. Frisørene våre kan tilpasse lengden for å fremheve de beste trekkene i ansiktet ditt. Det er en tidløs stil som passer til ulike aldre. Frisyrer med skulderlangt hår kan se flott ut i de fleste situasjoner, både profesjonelle og uformelle.

Skulderlangt hår med myk innramming

Når frisøren og du har kommet frem til helt riktig lengde, kommer neste valg.  Sammen vurderer vi om du skal klippe det opp, lage såkalte «layers». Da vil du kunne fremheve fall i håret, «fjerne» eller «tilføye» fylde, alt etter hva som kler deg best.  Les mer om layers her

Ved å klippe opp håret vil du tilføre mer mykhet mot ansiktet. En lugg vil også kunne ramme inn ansiktet og lar seg godt kombinerer med halvlang hår. Les mer om lugg her

Her kan du bestille Hårklipp Halvlangt til langt hår!

Kort bob

En kort bob, lende like under øret vil ofte defineres som en kort klipp. Selv om frisyren er kort, kan den være allsidig når det gjelder styling. Du kan krølle den, rette den, eller legge til tekstur etter ønske. Dette gir deg muligheten til å variere utseendet ditt avhengig av anledningen. her vil frisørene kunne gi de mange gode tips og råd til hvordan du enkelt kan endre stilen på din korte bob.

En kort bob-frisyre kan gi inntrykk av tykkere hår, da det ikke er like mye lengde som kan avsløre tynne partier. Noe som gjør frisyren perfekt for mange med nordisk, tynt, fint hår.

Bob-frisyrer har vært en tidløs trend i lang tid.

Lang bob

En lang bob, også kjent som en «lob» (en sammenslåing av ordene «long» og «bob»), har mange fordeler og attraktive egenskaper:

En lang bob gir deg en betydelig lengde å jobbe med, noe som gir deg flere stylingmuligheter. De gir et tidløst og sofistikert utseende som passer for ulike aldersgrupper. Frisyren kan være svært smigrende for de fleste ansiktsformer, da den bidrar til å ramme inn ansiktet.

Selv om en lang bob er lenger enn en kort bob, er den fremdeles lettere å style og vedlikeholde sammenlignet med veldig langt hår. Du vil trenge mindre tid og innsats for å style og pleie det. Den gir deg en viss lengde som du kan bruke til å style håret ditt, samtidig som den er kort nok til å føles komfortabel og lett. Dette kan være en fordel for de som ønsker en mellomting mellom kort og langt hår.

Frisyren kan gi deg et edgy og moderne utseende som kan tilpasses for å passe din personlige stil.

En lang bob-frisyre kan tilby både stil, allsidighet og enkel vedlikehold, noe som gjør den til et populært valg for mange. Det beste valget avhenger imidlertid av din egen ansiktsform, hårtype og personlige preferanser. Dette vil våre dyktige frisører kunne hjelpe deg med.

En fin frisyre starter hos frisøren

En god klipp starter alltid med en grundig konsultasjon hvor du får forklart frisøren hva du er ute etter. Frisørens jobb er å forstå dine ønsker, men også å se an ansiktsformen din og hva som vil kle deg aller best. Blir det riktig å klippe til skuldrene, eller vil du kle en lengde til kragebenet i stedet?

Du vil ikke få et resultat som ser fint ut av seg selv dersom du ber frisøren klippe rett av. For å lykkes med halvlangt hår, kort eller lang bob trenger du en teknisk god klipp. Men for at frisøren skal vite hvordan det er best å klippe håret ditt, er det viktig at dere snakker om hvor mye tid du legger på håret ditt i det daglige.

En klipp skal være så god at den også ser fin ut til hverdags. Derfor bør frisøren spørre deg om hvor mye tid du legger på styling i det daglige. Hvis du er av typen som ønsker å gå rett ut av dusjen, børste håret og starte dagen, er det viktig for frisøren å vite om det på forhånd. Er du derimot villig til å legge 10-15 minutter på styling har frisøren andre strenger å spille på.

Les også: Velg riktig pannelugg

Du må ha en god teknisk klipp

Som nevnt lykkes man sjelden med en kort eller lang bob dersom håret bare klippes rett av. En fin frisyre avhenger av en god teknisk klipp, hvor frisøren ikke bare tar hensyn til dine trekk, men også hvordan hårstråene dine beveger seg.

Frisører har mange ulike teknikker de bruker når de klipper hår. For eksempel kan hvordan man vinkler hånden og saksen påvirke om håret ditt vipper utover eller innover.

Når du har fått klippen tilpasset ditt hår, lengden som fremhever dine beste ansiktstrekk vil frisyren, om ønskelig kreve minimalt med tid for styling og vedlikehold.

Lyst til å klippe en bob, lob eller lugg?

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!