Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Lærlinger – våre unge talenter!

Karriere

Å ansette lærlinger synes vi er en vinn-vinn-vinn-situasjon.

Gevinsten for deg som kunde

Lærlingene kan tilby behandlinger til lavere pris enn erfarne fagfolk. Lærlinger er ofte entusiastiske, motiverte og ivrige etter å lære. Dette kan oversettes til en høy grad av oppmerksomhet og dedikasjon til din behandling. Lærlingen kan ha mer tid til å fokusere på detaljer og utføre oppgavene grundig.

Ved å kjøpe tjenester av en lærling, bidrar du til å støtte opplæringen og utviklingen av unge fagfolk. Dette er et positivt bidrag til samfunnet ved å gi unge mennesker muligheten til å bygge sin karriere og kompetanse.

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at lærlinger kanskje ikke har den samme erfaringsbaserte ekspertisen som mer erfarne fagfolk og trenger lengre tid på oppgavene. Det kan være lurt å veie kostnadsfordelene opp mot behovet for presisjon og erfaring avhengig av typen tjeneste du trenger.

Gevinsten for lærlingene

Som lærling får en hands-on-erfaring i frisøryrket. Dette gir lærlingen praktiske ferdigheter som er nødvendige for å utføre oppgavene i det virkelige arbeidslivet. En lærlingordning er en unik mulighet til å kombinere læring med praktisk erfaring, og det kan være et springbrett for en vellykket karriere.

Gevinst for bedriften

PÅHÅRET får tilgang til dedikerte unge mennesker som ofte bringer med seg et friskt perspektiv, nye ideer og en oppdatert kunnskap om de nyeste trender. Lærlinger får grundig opplæring i vårt fagområde mens de jobber, noe som gir PÅHÅRET muligheten til å forme og utvikle dem i tråd med bedriftens behov og standarder.