Logg inn

Allerede kunde? Logg inn med telefonnummer og passord. Hvis ikke kan du registrere deg som «ny kunde» nederst.

Ny kunde

Så flott at du vil bli vår kunde! Vennligst fyll inn feltene under og send inn.

Glemt passord?

Skriv inn telefonnummeret du har registrert på din kundekonto, så sender vi deg et nytt passord.

Logg inn

Bruk passordet du mottok på SMS.

Pleiende kur eller glossing?

Behandlinger

I de fleste farge- og blekebehandlinger hos PÅHÅRET har vi valgt å inkludere en pleiende kur eller en glossing. Her ser du hvorfor.

Etter en farge- eller blekebehandling kan håret oppleve stress og skade på grunn av kjemikaliene som brukes under prosessen.

En pleiende kur etter slike behandlinger har flere fordeler:

 • Fuktighetsgivende:
  Kjemiske behandlinger kan tørke ut håret. En pleiende kur kan bidra til å gjenopprette fuktighetsbalansen i håret, og dermed redusere tørrhet og bruskader.
 •  Reparasjon av skader:
  Kjemikaliene i hårfarge og blekemidler kan føre til slitasje på hårstråene. Pleiende kurer som inneholder keratin kan bidrar til å reparere skader og styrke håret internt.
 • Bevaring av farge:
  Vi har spesialtilpassede fargekurer som bidrar til å bevare og forlenge fargens levetid. Kuren forhindrer at fargen falmer raskt.
 • Forebygging av frizz:
  Pleiende kurer for håret kan bidra til å redusere frizz og statisk elektrisitet, noe som er vanlig etter kjemiske behandlinger.

Frisøren velger en pleiende kur som passer for din hårtype og eventuelle spesifikke behov etter farge- eller blekebehandlingen. Frisøren gir deg råd om hvilke produkter som passer best for ditt hår, basert på dets tilstand og struktur.

Les også: Derfor skal du kure håret

Hvorfor ta en glossing etter fargen eller stripene?

Glossing etter en farge- eller blekebehandling har flere fordeler:

 • Økt glans:
  Glossing legger til en ekstra glans og glød til håret. Dette kan gi en mer levende og en følelse av et sunnere hår.
 • Jevning av farge:
  For å oppnå en lekker farge fra rot til spiss kan vi bruke glossing for å sikre at din hårfarge blir jevn og glansfull i hele hårets lengder.
 • Fargekorrigering:
  Av og til vil ikke en farge- eller bleking alene kunne gi håret ditt den nyansen som vi ønsker oss, glossing er det perfekte verktøyet for å gi håret ditt den optimale nyansen som du ønsker deg.
 • Hårpleie:
  Våre glossingprodukter inneholder pleiende ingredienser som bidrar til å mykgjøre og styrke håret. Dette er spesielt viktig etter kjemiske behandlinger som farging eller bleking, som kan gjøre håret mer sårbart.
 • Utrykk for personlighet:
  Glossing gir også frisøren muligheten til å tilpasse og tilføre personlighet til fargen. Det kan brukes for å skape subtile nyanser, glødende effekter eller til og med pastellfarger, avhengig av hva du ønsker.
 • Tilpassing til hårtype:
  Glossingprodukter kommer i ulike formuleringer, og frisøren kan velge en som passer best for din hårtype og ønsket resultat.

Glossingbehandlinger er generelt skånsomme og kan være en rask måte å forbedre og opprettholde fargebehandlinger på. Det gir oss frisører fleksibilitet til å tilpasse resultatet og sikre at du er fornøyd med fargen og utseendet på håret ditt.

Her kan du velge salong og bestille time hos oss.

Du kan også komme innom din nærmeste PÅHÅRET-salong for å bestille, eller ringe oss. Vi står klare til å hjelpe deg!

“Vi lagt til pleiende hårkur eller glossing fordi vi mener det er det beste for håret ditt og og gir det beste resultatet! ” Peter VonKunz Brun